Afbeelding
Foto: Spelers Rosmalense Komedie 2023

Rosmalense Komedie Ontwaakt!

vrijdag 20 januari 2023 15:10 tot zaterdag 21 januari 16:10

Anders dan de titel doet vermoeden, is de Rosmalense Komedie al een tijd druk bezig met een nieuwe voorstelling. De voorstelling ‘Maleisië is zo gek nog niet’ kon door Corona in maart 2021 op het laatst niet doorgaan. Ook in maart 2022 werd de voorstelling gecanceld. Sindsdien is het wachten maar zeker ook werken geweest.

Zo heeft de Rosmalense Komedie o.a. op 15 mei j.l. een ludiek steentje bijgedragen aan het 100 jarig jubileum concert van Muziekvereniging St. Cecilia in Perron 3.

De Rosmalense Komedie is opgericht in 1984 onder de naam ‘De Plattelanders’. Sinds 2016 is de naam ‘Rosmalense Komedie’. De vereniging bestaat uit een groep heel diverse mensen met een gezamenlijke passie; toneelspelen.

De leden hebben alle leeftijden en werken zowel voor als achter de schermen met veel enthousiasme en toewijding aan de jaarlijkse toneeluitvoering. Denk hierbij aan bijvoorbeeld spel, decor, attributen, kleding enz. Ook wordt er altijd gewerkt met professionele regie.

Op vrijdagavond 20 en zaterdagavond 21 januari a.s. is het dan eindelijk zover. Dan brengt de Rosmalense Komedie in Perron 3 het stuk ‘Een goede buur’ ten tonele. Deze voorstelling is geschreven door Sophie Fleur Verbiesen en wordt geregisseerd door Petra Kagchelland.

Het is een moderne éénakter in spreektaal, waarin zowel de goede als slechte eigenschappen van mensen uitvergroot worden. Dit leidt tot hilariteit en herkenbaarheid onder het publiek. Wie heeft er niet zo’n buurvrouw als Nettie? En we herkennen allemaal wel een oude mopperkont als Frans toch? Gezellig gluren bij de buren. Een avondje entertainment is gegarandeerd!

Kaartverkoop vanaf december via Perron 3 en www.rosmalensekomedie.nl