Fandag Ozosnel op zaterdag 25 november
Fandag Ozosnel op zaterdag 25 november Foto: Ozosnel.nl

Fandag Ozosnel, paard van Sinterklaas

zaterdag 25 november 2023 10:00 tot 17:00

Ozosnel viert op 19 november zijn verjaardag met Sinterklaas en alle Pieten. Dit jaar wordt hij alweer 10 jaar oud en dat is een mijlpaal die natuurlijk gevierd mag worden. Ozosnel doet dat niets liever dan met kinderen en daarom wordt er dit jaar de allereerste Ozosnel fandag georganiseerd op Kasteel Heewijk.

Kinderen krijgen de kans om Ozosnel van dichtbij te bewonderen, tekeningen te maken en rond te kijken in het logeerkasteel van Sinterklaas. Uiteraard is het ook mogelijk om met Ozosnel op de foto te gaan zodat iedereen met een mooie herinnering naar huis gaat.

Natuurlijk mag ook Paardenpiet niet ontbreken en zij kan alles over Ozosnel vertellen. Waarom Sinterklaas bijvoorbeeld gebruik maakt van een paard of waar de naam Ozosnel vandaan komt. Hoe het paard van de Sint zijn verjaardag gevierd heeft of wat Paardenpiet zelf allemaal doet.

Locatie