Bewegen onder professionele begeleiding, binnen jouw mogelijkheden.
Bewegen onder professionele begeleiding, binnen jouw mogelijkheden. Foto: Olaf Smit

Actieve huiskamer Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch

maandag 15 januari 10:00 - 14:00

Wil jij anderen ontmoeten én actief bezig zijn? 

Dan is de Actieve Huiskamer bij Hockeyclub ’s-Hertogenbosch iets voor jou! 

Iedere maandag van 10.00 uur tot 14.00 uur zijn senioren welkom bij Hockeyclub ’s-Hertogenbosch aan de Oosterplas. Een ochtend die in het teken staat van ontmoeten en bewegen onder professionele begeleiding van Farent en ’S-PORT. Kom langs of neem contact op met Ruud: ruudvandentillart@farent.nl, tel: 06 21 68 90 15.

Bewegen doe je samen

Deelnemers van de Actieve Huiskamer zijn senioren die binnen hun mogelijkheden willen bewegen, fitter worden en daarnaast anderen willen ontmoeten in een inspirerende, sportieve omgeving.  

Positief gezond ouder worden 

De huiskamer voor senioren is een beproefd concept van Farent en draait al vele jaren in verschillende Bossche wijken. De Actieve Huiskamer is de actievere variant van dit concept. Farent werkt nauw samen met ’S-PORT om sport en bewegen onder ouderen te stimuleren, zowel in de huiskamers, als op de steunpunten en in de wijken. Samenwerking met Hockeyclub ’s-Hertogenbosch maakt het gebruik van alle faciliteiten mogelijk, zodat bewegen en het sociale aspect samenkomen.  

 Bewegen en gezelligheid in een sportieve en veilige omgeving De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijk lunch en vindt plaats op maandag van 10.00 uur tot 14.00 uur. De activiteiten vinden vooral buiten plaats, bij slecht weer is er een binnenprogramma. Naast de sportvelden en een klein binnenveldje, heeft de club padelbanen, een jeu-de-boulesbaan en kan er gewandeld worden in het park. 

Aanmelden en deelnemen 

Belangstellenden kunnen op maandagochtend vrijblijvend binnenlopen of zichzelf aanmelden via Farent of ‘S-PORT: ruudvandentillart@farent.nl, tel: 06 21 68 90 15.

Voor koffie, thee en lunch wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd.