Binnenzijde Kruithuis gerestaureerd
Binnenzijde Kruithuis gerestaureerd Foto: Gwen Quant - Kring Vrienden van 's-Hertogenbosch

Rondleiding in het gerestaureerde Kruithuis

zaterdag 17 februari 11:00 - 14:00

Unieke rondleiding vóór de opening van het museum

Op de achtergrond werken we hard om de tentoonstellingsplannen voor Museum Kruithuis werkelijkheid te maken. Vanaf maart start de bouw van de tentoonstelling. In januari en februari zijn er ook al gasten welkom in het lege Kruithuis voor een unieke rondleiding. De Kruithuis-gids vertelt een goed verhaal over de restauratie en duurzaamheid, het Kruithuis en zijn gebruikers in de afgelopen 100 jaar. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het gebouw, de restauratie en de verhalen die het herbergt? Boek dan nu deze unieke rondleiding in een vernieuwd eeuwenoud Kruithuis. De gids van Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch ontvangt je en leidt je vakkundig rond. Als je deze rondleiding reserveert, draag je ook bij aan de realisatie van het museum dat per april opengaat. De rondleiding duurt maximaal een uur.

We willen natuurlijk ook graag dat je Museum Kruithuis komt bezoeken als we de deuren openen vanaf april. Als je de rondleiding in januari of februari boekt, krijg je bij je volgende bezoek aan de nieuwe tentoonstelling een kop koffie of thee gratis.

Tickets: dagjedenbosch.com/activiteiten/rondleiding-kruithuis/

Locatie