Politie zoekt getuigen van overval op tankstation in Den Bosch.
Politie zoekt getuigen van overval op tankstation in Den Bosch.

Getuigen gezocht van gewapende overval op tankstation in Den Bosch

112 1.512 keer gelezen

De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een tankstation aan de Hambakenweg in Den Bosch zaterdagavond. De dader liep het tankstation binnen en ging er vervolgens zonder buit weer vandoor. De politie doet onderzoek naar deze overval en is op zoek naar getuigen.

Zaterdagavond om 18.45 uur kwam een man het tankstation binnengelopen en bedreigde de medewerker achter de kassa met een vuurwapen dan wel vuurwapen gelijkend voorwerp. De dader eiste geld, maar kreeg dit niet. Nadat de dader enkele seconden binnen was geweest, verliet hij zonder buit het pand. Niemand raakte tijdens de overval gewond.

Getuigenoproep

De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Bent u in het bezit van camerabeelden van de omgeving? Of heeft u andere informatie die ons kan helpen bij dit onderzoek? Neem dan contact op 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant