Heb jij zin om uitgebreid te snuffelen tussen al deze tweedehands parels? Kom dan dit weekend naar het Autotron. (Foto: Ferry Verheij)
Heb jij zin om uitgebreid te snuffelen tussen al deze tweedehands parels? Kom dan dit weekend naar het Autotron. (Foto: Ferry Verheij) Foto: Ferry Verheij

Gigantische snuffelmarkt in het Autotron in Rosmalen

Human Interest 473 keer gelezen

ROSMALEN | Wandelen tussen de prullaria, op zoek naar bijzondere vintage items, of gewoon lekker struinen tussen alle kramen. Het kan allemaal tijdens de snuffelmarkt op zaterdag 26 en zondag 27 november in het Autotron in Rosmalen.

In het Autotron in Rosmalen wordt komend weekeinde opnieuw een gigantisch grote snuffelmarkt gehouden. Er zijn dit keer maar liefst 350 kramen gevuld met tweedehandsspullen. Hier vind je vast een fancy blouse, kom je eindelijk de perfecte vaas tegen, of tik je een goed boek op de kop voor een prikkie. Deze snuffelmarkt biedt echt voor elk wat wils!
Heb jij zin om uitgebreid te snuffelen tussen al deze tweedehands parels? Kom dan op zaterdag 26 en zondag 27 november tussen 09.00 en 16.30 uur langs in het Autotron aan de Graafsebaan 133 in Rosmalen. De entree voor volwassenen bedraagt 5 euro, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren doe je gratis op het terrein van het Autotron.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant