Sjef Serré uit Den Bosch vierde afgelopen zaterdag zijn honderdste verjaardag. Op de foto poseert hij samen met zijn zus Fien (93).
Sjef Serré uit Den Bosch vierde afgelopen zaterdag zijn honderdste verjaardag. Op de foto poseert hij samen met zijn zus Fien (93).

Bossche Bol XL voor honderdste verjaardag Sjef Serré uit Den Bosch

Ingezonden 440 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Sjef Serré die zaterdag zijn honderdste verjaardag heeft gevierd. Reden voor zijn buurman Harry Arens en trouwe kapper Laurent van Bebber om hem voor te dragen voor een extra grote Bossche bol van Jan de Groot.

Het was zaterdag feest in Woonzorglocatie De Boschstede waar Sjef Serré sinds kort woont. Daar vierde hij zijn honderdste verjaardag met een gezellig samenzijn met familie, vrienden en bekenden. Aangezien Sjef niet het type man is dat graag in de belangstelling staat, sloeg hij het aanbod van de burgemeester om hem persoonlijk te komen feliciteren vriendelijk af. Hopelijk kan hij het wel waarderen dat hij nu met zijn foto prominent in de krant staat... Van harte gefeliciteerd Sjef! Ook namens het hele team van de Bossche Omroep.

Wil jij iemand in het zonnetje zetten? Geef hem of haar dan op voor een heerlijke Bossche Bol XL. Stuur je motivatie met een digitale foto naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant