De Mega Markt is een jaarlijks terugkerende snuffelmarkt die eenmalig plaatsvindt in de Brabanthallen aan de Diezekade 1 Den Bosch.
De Mega Markt is een jaarlijks terugkerende snuffelmarkt die eenmalig plaatsvindt in de Brabanthallen aan de Diezekade 1 Den Bosch.

Ontdek de schatten van de Mega Markt in Den Bosch

Algemeen 357 keer gelezen

DEN BOSCH | Dé schattenjacht van het jaar staat voor de deur. Op zondag 19 november vindt de jaarlijkse Mega Markt plaats in de Brabanthallen Den Bosch. Een evenement dat je natuurlijk niet wilt missen!

Met maar liefst 750 kramen boordevol tweedehands schatten, curiosa, vintage vondsten en nog veel meer, biedt de Mega Markt een paradijs voor liefhebbers van unieke vondsten en koopjesjagers. Terwijl je snuffelt tussen al deze schatten, kun je genieten van gezellige terrassen op de markt. De Mega Markt is niet alleen een geweldige plek voor het vinden van verborgen juweeltjes, maar ook een perfect dagje uit voor het hele gezin. 

De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 6 euro en kinderen tot 12 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over parkeerkosten, want parkeren is helemaal gratis!

Op zondag 19 november is de Brabanthallen Den Bosch de ultieme bestemming voor liefhebbers van snuffelmarkten en avonturiers. Mis deze eenmalige Mega Markt niet en maak je klaar voor een dag vol ontdekkingen! Neem voor meer informatie contact op met Eric van Aerle via eric@vanaerlebv.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant