De opbrengst van het carnavalsembleem van Dream4Kids komt volledig ten goede aan de organisatie van 'Droomdagen voor kinderen met een trauma'.
De opbrengst van het carnavalsembleem van Dream4Kids komt volledig ten goede aan de organisatie van 'Droomdagen voor kinderen met een trauma'.

Steun Dream4Kids met carnavalsembleem speciaal voor Oeteldonk

Carnaval 262 keer gelezen

DEN BOSCH | ‘Dream4Kids omèrrumt oe’, zo luidt het hartverwarmende motto van het carnavalsembleem van Stichting Dream4Kids. Het kleurige embleem is niet alleen een aanwinst voor uw carnavalstenue, jasje of kiel, maar ook een steun voor Dream4Kids.

“Het motto van het Oeteldonkse carnavalsfeest 2023 is ‘Oeteldonk omèrrumt oe’. Dat warme gebaar naar die ander is ons natuurlijk op het lijf geschreven. Dus hebben we ervan gemaakt: Dream4Kids omèrrumt oe”, aldus Dream4Kids: “Onze Droomdagen zijn hartverwarmend voor de kinderen die onze steun hard kunnen gebruiken. Wij omarmen deze droomkinderen. Maar we omhelzen ook de feestvierders die tijdens carnavalsfeest ons embleem gaan dragen. Zij steunen daarmee onze missie.

Extra speciaal is het dat Dream4Kids dit jaar is gekozen als hèt goede doel voor ‘Roet Korte Put’ op donderdag 16 februari. Dream4Kids daar aanwezig zijn en van de gelegenheid gebruik maken om ter plekke de emblemen te verkopen. Deze kosten 7,50 euro en de opbrengst komt volledig ten goede aan de organisatie van ‘Droomdagen voor kinderen met een trauma’. Daarnaast is het embleem te koop bij ‘t Pantoffeltje, via Studio Oeteldonk, bij de kraam van ‘Oeteldonk sjaal’ op de Bossche markt, bij carnavalswinkel Oetelhuukske en bij Kustomaid in Berlicum.

Uit de krant