Tijdens Carnaval in Brabant staan de bussen van Arriva weer klaar voor de feestvierders!
Tijdens Carnaval in Brabant staan de bussen van Arriva weer klaar voor de feestvierders!

Extra bussen en nachtbussen tijdens carnaval in Oeteldonk

Carnaval 1.357 keer gelezen

DEN BOSCH | Tijdens carnaval in Oeteldonk staan de bussen van Arriva weer klaar voor de feestvierders! Om iedereen veilig te vervoeren rijden er overdag, ’s avonds en ’s nachts extra bussen. Reizigers kunnen eenvoudig én voordelig in- en uitchecken met een betaalpas, contactloos met een telefoon of met een OV-chipkaart.

Tijdens carnaval rijden er in ’s-Hertogenbosch extra (nacht)bussen van vrijdag 9 februari tot en met dinsdag 13 februari. Alle extra busritten en de complete dienstregeling staan in de reisplanner en op arriva.nl/carnaval.

Vervoerbewijs

Reizen met de bus tijdens carnaval kan heel eenvoudig met een betaalpas, contactloos met een telefoon of met een OV-chipkaart. Reizigers betalen dan het OV-chipkaarttarief. Ook is het mogelijk om een dalurendagkaartje te kopen in de bus bij de chauffeur. Een dalurendagkaartje kost 7,55 euro en dit is meteen een retourbewijs (ook geldig in de nacht, aansluitend op de dag van aankoop). Betalen is mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen in de bus is niet mogelijk! De complete dienstregeling is beschikbaar via arriva.nl/carnaval en in de reisplanner op arriva.nl. Door de afsluiting van wegen tijdens carnaval, rijden sommige lijnen tijdelijk een omleiding.

Dienstregeling Oeteldonk

Er rijden extra bussen en nachtbussen naar diverse wijken in ’s-Hertogenbosch (4, 7 en 9), naar Rosmalen (3 en 6), Engelen en Vlijmen (5), Empel (6) en Vught (8). De laatste ritten vertrekken rond 01.30 uur. De nachtbussen rijden van vrijdagnacht 9 februari t/m dinsdagnacht 13 februari 2024. Lijn 5 rijdt daarnaast extra op zondagochtend 11 februari tussen Engelen en het Station. Deze ritten staan in de reisplanners, dus plan je reis vooraf. Let op: de bussen in ’s-Hertogenbosch rijden van 9 t/m 13 februari niet door het centrum. Je kunt in- en uitstappen bij het Station of halte Zuid-Willemsvaart.

Vakantiedienstregeling

Tijdens de carnavalsvakantie (12 t/m 16 februari) rijden de bussen volgens de vakantiedienstregeling. Meer informatie over de extra bussen, vervoerbewijzen en de aangepaste dienstregeling staat op arriva.nl/carnaval. 

Download de nieuwe app van de Bossche Omroep

Goed nieuws voor alle liefhebbers van lokaal nieuws uit de gemeente ’s-Hertogenbosch: de Bossche Omroep heeft een gloednieuwe nieuwsapp gelanceerd! Download vandaag nog de Bossche Omroep app vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven van het allerlaatste carnavalsnieuws uit Oeteldonk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant