Wintercircus Pallasso: The Magical Winter Edition - dat moet je niet alleen zien, dat moet je beleven! Dat kan van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari 2022 in Den Bosch. (Foto: Anton Belyakov)
Wintercircus Pallasso: The Magical Winter Edition - dat moet je niet alleen zien, dat moet je beleven! Dat kan van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari 2022 in Den Bosch. (Foto: Anton Belyakov) Foto: Anton Belyakov

Magische jaarwisseling in Den Bosch met Wintercircus Pallasso

Human Interest 568 keer gelezen

DEN BOSCH | De parkeerplaats bij Sportiom/Stadion vormt eind dit jaar het decor voor ‘The Magical Winter Edition’ van Wintercircus Pallasso. Daar kan van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari 2022 genoten worden van een serie betoverende voorstellingen, in een programma vol sfeer en beleving, spanning, sensatie en humor. 

Wintercircus Pallasso biedt jong en oud alle gelegenheid om het jaar 2021 bruisend af te sluiten, of het nieuwe jaar 2022 juist knallend te beginnen. De gerenommeerde Pallasso Clowns - de uit Boxtel afkomstige Erico en zijn collega Marcel - slaan hiervoor de handen ineen en daarmee krijgt Wintercircus Pallasso een brede Brabantse basis, die garant staat voor zowel sfeer als kwaliteit. Als het aan de organisatie ligt, blijft het niet bij één editie, maar word het traditie.

Kenmerkende circussfeer

Kom naar Den Bosch voor het enige echte Brabants wintercircus en geniet van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort. The Magical Winter Edition verdient natuurlijk een passend decor. Dat is gevonden in een indrukwekkende theater/circustent waar volop plek is om naar hartenlust te genieten.

Top acts uit binnen- en buitenland

The Magical Winter Edition biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke middag of avond. Het entertainmentprogramma is in bekwame handen bij Erico en Marcel. Dit doorgewinterde clownsduo weet niet alleen zelf het publiek steeds weer in lachen uit te laten barsten, dankzij hun jarenlange ervaring in de entertainment- en circusbranche hebben ze een enorm internationaal netwerk opgebouwd. Zo komen er acrobaten, jongleurs, dierenacts en tal van andere top acts uit binnen- én buitenland naar Den Bosch.

Vroegboekkorting

De kaartverkoop voor Wintercircus Pallasso is inmiddels gestart! Tickets zijn nu al te bestellen op www.wintercircuspallasso.nl. Boek nu je tickets met wel 10 euro vroegboekkorting per ticket. Deze actie loopt tot 1 oktober. De organisatoren hebben er alvast enorm veel zin in. Als het aan hen ligt wordt het een magisch uiteinde en een betoverend begin!

Bedrijfsuitje

Het spreekt voor zich dat The Magical Winter Edition ook voor bedrijven uit Den Bosch en wijde omgeving een ideale gelegenheid is om de jaarlijkse kerstbijeenkomst of de traditionele nieuwjaarsreceptie eens in een ander, aansprekend jasje te steken. Kijk voor aanvullende informatie op de website: www.wintercircuspallasso.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant