Initiatiefnemer en organisator van Beursvloer ’s-Hertogenbosch Angelique Ottens en voorzitter Danny Snijders.
Initiatiefnemer en organisator van Beursvloer ’s-Hertogenbosch Angelique Ottens en voorzitter Danny Snijders. Foto: Henk van Esch

Zeer geslaagde tiende editie Beursvloer ’s-Hertogenbosch

Human Interest 101 keer gelezen

DEN BOSCH | In het Atrium van het Koning Willem I College waren op donderdag 19 mei zo’n 60 maatschappelijke organisaties aanwezig die allemaal hulpvragen hadden ingediend.

Het betrof voornamelijk vragen zoals extra handjes bij schoonmaakklussen, of uitjes met een bepaalde doelgroep. Andere vragen hadden betrekking op materialen, zoals hout voor de toneelvereniging of laptops voor huiswerkbegeleiding. De aanwezige bedrijven ‘matchten’ hun aanbod met deze hulpvragen en dit resulteerde in maar liefst 163 matches met een maatschappelijke waarde van zo’n 298.000 euro. Initiatiefnemer en organisator van Beursvloer ’s-Hertogenbosch Angelique Ottens en voorzitter Danny Snijders waren zeer tevreden met deze uitkomst. 

Over Beursvloer ‘s-Hertogenbosch

Op Beursvloer ‘s-Hertogenbosch worden Bossche bedrijven gekoppeld aan maatschappelijke organisaties uit Den Bosch met een hulpvraag. Vraag en aanbod bestaan uit expertise, materialen, faciliteiten, netwerk openstellen en helpende handen. Op de Beursvloer mag geen geld worden gevraagd of gegeven. De maatschappelijke organisatie levert op haar beurt als dank voor het aanbod van het bedrijf een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie. Meer informatie: https://beursvloerdenbosch.nl.

Uit de krant