Stichting Actieve Senioren (SAS) biedt activiteiten voor actieve senioren.
Stichting Actieve Senioren (SAS) biedt activiteiten voor actieve senioren.

Nieuw in de Bossche Omroep: lokale goede doelen die uw steun waard zijn!

Human Interest 968 keer gelezen

DEN BOSCH | Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch bestaat sinds 2019. In de gids staan lokale organisaties die het steunen waard zijn. In deze nieuwe rubriek bieden wij samen met Goede Doelen ’s-Hertogenbosch deze lokale organisaties een podium. 

Stichting ABC leer mee

Stichting ‘ABC leer mee’ maakt Nederlandse taalles voor iedereen toegankelijk. In de gemeente ‘s-Hertogenbosch verzorgt deze stichting op vijf locaties gratis taallessen. ‘ABC leer mee’ wil mensen de kans bieden om thuis of in een voor hen veilige omgeving samen met een deskundige remedial teacher/ docent lees- en schrijfvaardigheden te verbeteren. Dit mede ter ondersteuning van hun sociale - en arbeidsomstandigheden. Voor meer informatie: www.abcleermee.nl.

Stichting Actieve Senioren (SAS)

Stichting Actieve Senioren (SAS) biedt een scala aan activiteiten voor actieve senioren (55-plussers) in vrijwel iedere wijk van Den Bosch. De stichting werkt bovendien samen met andere organisaties, die binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch werkzaam zijn voor deze doelgroep. Daarmee draagt Stichting Actieve Senioren bij aan het voorkomen van eenzaamheid en isolement bij ouderen. Een belangrijke rol hierbij is het creëren van ruimte voor ontmoeten, gezelligheid en vriendschap. De stichting biedt zo een thuishaven voor meer dan 700 senioren. Meer info: www.sasdenbosch.nl.

Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch

In de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch zijn op dit moment 70 organisaties opgenomen, onderverdeeld in categorieën. Bekijk het complete overzicht van alle organisaties op de website: https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Stichting 'ABC leer mee' verzorgt op verschillende locaties gratis taalles.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant