Drive In Bioscoop Den Bosch presenteert op zaterdag 13 augustus 'The Summer Night Edition'. Er worden dan drie bioscoopfilms getoond.
Drive In Bioscoop Den Bosch presenteert op zaterdag 13 augustus 'The Summer Night Edition'. Er worden dan drie bioscoopfilms getoond.

Drive In Bioscoop Den Bosch presenteert ‘The Summer Night Edition’

Human Interest 1 keer gelezen

DEN BOSCH | Beleef op zaterdag 13 augustus een echte unieke Amerikaanse drive in bioscoop op parkeerterrein Treurenburg in Den Bosch. Bij deze editie is een zomerse sfeer en draaien er films voor verschillende doelgroepen.

‘The Summer Night Edition’ gaat om 15.00 uur van start met een kinder/familiefilm. Vervolgens draait er om 19.00 uur een classic/romcom movie en om 21.45 uur wordt de avond afgesloten met een film in het genre actie/avontuur. Daarmee is ‘The Summer Night Edition een aanrader voor jong en oud! Ben je benieuwd welke films er draaien, stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘filmkeuze’ naar drive.in.bioscoop.denbosch@gmail.com.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf nu alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Boek nu snel je autoticket voor 25 euro op www.driveinbioscoopdenbosch.nl/tickets. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal tickets en vol is vol! Overigens is er in samenwerking met de gemeente ‘s-Hertogenbosch een speciale actie voor gezinnen uit Den Bosch. Boek je autoticket voor de kinder/familiefilm met hoge korting! Voer actiecode KIDS2022 in en het autoticket kost nog maar 2,50 euro. Zien we jou ook bij de ultimate American Experience?

Uit de krant

Uit de krant