Het jaarembleem van Reinier van Arkel (rechts) kost 7,50 euro per stuk en het 11-11-embleem 4 euro per stuk. De setprijs bedraagt 10 euro.
Het jaarembleem van Reinier van Arkel (rechts) kost 7,50 euro per stuk en het 11-11-embleem 4 euro per stuk. De setprijs bedraagt 10 euro.

Eigen carnavalsembleem voor Reinier van Arkel

Human Interest 156 keer gelezen

DEN BOSCH | Reinier van Arkel heeft een eigen carnavalsembleem voor het komende carnavalsseizoen. Het idee is ontstaan in de kroeg tijdens het Oeteldonks carnaval 2022. Wat het nog mooier maakt, is dat de opbrengst van de emblemen gebruikt wordt voor activiteiten voor cliënten.

Drie collega’s van het centrum Ouderen- en Ziekenhuispsychiatrie, fanatieke carnavalsvierders, stonden met carnaval in de kroeg. Het viel hen op dat er mensen rondliepen met een embleem van een andere zorgorganisatie. Zij waren van mening dat Reinier van Arkel, ook vertegenwoordigd in ‘Ut Errumbestuur van Oeteldonk en sinds 1442 verankerd in Den Bosch en de Meierij, niet kon achterblijven en riepen zichzelf direct uit tot ‘embleemcommissie’. Toen het motto 2023 ‘Oeteldonk omèrrumt oe’ bekend werd, vonden zij dit thema helemaal passen bij Reinier van Arkel. “Wij als Reinier van Arkel omarmen cliënten, door aan te sluiten bij wie ze zijn, bij hun talenten én kwetsbaarheid, met aandacht en goede zorg. Vandaar dat het embleem bestaat uit een oetel die het paarse hart van Reinier van Arkel omarmt: Reinier van Arkel omèrrumt oe. Gij bent speciaol.” Naast het jaarembleem is er ook een speciaal embleem voor 11-11-2022. Het jaarembleem van Reinier van Arkel (rechts) kost 7,50 euro per stuk en het 11-11-embleem 4 euro per stuk. De setprijs bedraagt 10 euro. Beide zijn te bestellen via https://tinyurl.com/yz6zjy79.

Sportloket

De opbrengst van de emblemen gaat naar het Sportloket van Reinier van Arkel, waar het draait om sport, bewegen en een positieve gezondheid. Het Sportloket helpt cliënten structureel te werken aan een actieve en gezonde levensstijl.
Reinier van Arkel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant