Drumfanfare Amantius presenteert op zaterdag 8 oktober 'Vrienden van Amantius Live' met als thema 'Made in Holland' (Foto: André Bonga)
Drumfanfare Amantius presenteert op zaterdag 8 oktober 'Vrienden van Amantius Live' met als thema 'Made in Holland' (Foto: André Bonga) Foto: André Bonga

Vrienden van Amantius Live in De kentering in Rosmalen

Human Interest 140 keer gelezen

ROSMALEN | Op zaterdag 8 oktober wordt partycentrum de Kentering opnieuw omgetoverd tot de gezelligste meezingkroeg van Nederland. Drumfanfare Amantius presenteer deze avond Vrienden van Amantius Live met als thema ‘Made in Holland’.

Na een stil corona jaar in 2020, waarin muziek en dans enkel binnenskamers tot uiting kwamen, organiseerde drumfanfare Amantius in 2021 ‘Vrienden van Amantius Live’. Een eenmalig muzikaal project waarin samengewerkt werd met een combo (toetsen en gitaren), zangers en zangeressen. Op deze avond stonden veelal bekende disco klassiekers op het programma.
Wat opgezet was als een eenmalig muziekproject, smaakte direct naar meer en daarom staat op 8 oktober de 2e editie van ‘Vrienden van Amantius Live’ op het programma. Dit maal is het thema ‘Made in Holland’ met muziek van onder andere de Dolly Dots, Doe Maar, de Toppers en André Hazes. En welke andere locatie is daar meer geschikt voor dan partycentrum De Kentering in Rosmalen. Drumfanfare Amantius, onder leiding van dirigent Ton Peters in samenwerking met ‘The Great Guys’, presenteren een avondvullend programma waarbij de zaal open gaat vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Kijk voor kaartverkoop en aanvullende informatie op www.amantius.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant