Pia Douwes geeft op maandag 17 oktober in Podium Azijnfabriek in Den Bosch les aan musicaltalent Loïs van de Ven.
Pia Douwes geeft op maandag 17 oktober in Podium Azijnfabriek in Den Bosch les aan musicaltalent Loïs van de Ven.

Musicalster, hoe word je dat? Pia Douwes geeft les aan Loïs van de Ven

Human Interest 37 keer gelezen

DEN BOSCH | Het is tijd voor een nieuwe editie van ‘Gerenoveerd!’,  waarin opkomend talent de fijne kneepjes van het vak leert van een echte professional. Op maandag 17 oktober presenteert Theater aan de Parade een musicaleditie met Loïs van de Ven en Pia Douwes. Wil je meer leren over hoe het musicalvak in elkaar steekt of ben je een groot liefhebber? Dan is dit zeker een aanrader voor jou!

We kennen de musicalwereld als glitter, glamour, emotionele verhalen en hartverscheurende solo’s. Een nummer begrijpen en overbrengen aan het publiek, hoe doe je dat? En hoe train je je stem? Na de vorige editie van ‘Gerenoveerd!’ met Ramon Chatrer en Raoul Heertje, kon een vervolg niet achterblijven. Op 17 oktober staat ‘Gerenoveerd!’ in het teken van musical. Pia Douwes is een van de grootse musicalsterren van Europa. Ze heeft in vele musicals gespeeld zoals ‘Cats’ en is dit seizoen te zien in ‘The Prom’. Loïs van de Ven timmert inmiddels aardig aan de weg als musicalactrice. Ze speelde in bekende musicals als ‘Hair’ waar ze onder andere de understudy was van Sheila.

‘Gerenoveerd!’ met Pia Douwes en Loïs van de Ven zie je op 17 oktober in Podium Azijnfabriek. Meer info en tickets: theateraandeparade.nl. 

Uit de krant

Uit de krant