Studio Asjemenou heeft samen met de parochie een carnavalsembleem uitgebracht. Per verkocht embleem wordt 2 euro gedoneerd aan de Sint-Jan.
Studio Asjemenou heeft samen met de parochie een carnavalsembleem uitgebracht. Per verkocht embleem wordt 2 euro gedoneerd aan de Sint-Jan. Foto: Studio Asjemenou

Speciaal carnavalsembleem ter ere van 800 jaar Sint-Jan

Human Interest 91 keer gelezen

DEN BOSCH | De Sint-Janskathedraal in Den Bosch viert dit jaar het 800-jarig bestaan. Voor veel Bosschenaren (katholiek of niet) heeft de Sint-Jan grote betekenis. Zo ook voor Astrid Teklenburg van Studio Asjemenou uit Den Bosch.

Studio Asjemenou heeft daarom in samenwerking met de parochie een carnavalsembleem uitgebracht. Per verkocht embleem wordt 2 euro gedoneerd aan de Sint-Jan. De opbrengst wordt gebruikt voor het onderhoud van de kathedraal. Een prachtig doel waar uiteindelijk alle Bosschenaren van genieten.

Studio Asjemenou heeft al eerder z’n actie gedaan, toen met het embleem Zoet Lief Vrouwke. De opbrengst ging toen volledig naar het onderhoud van de Maria Kapel. Er is toen 2250 euro gedoneerd. “We hopen natuurlijk dat we met deze actie ook weer een mooi bedrag mogen doneren en we zo allemaal ons steentje bijdragen aan onze mooie Sint-Jan”, aldus Astrid Teklenburg.

Te koop in de webshop
Het embleem is te koop in de webshop van Studio Asjemenou: www.studioasjemenou.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant