De muzikale begeleiding is in handen van The Do You Remember Band onder leiding van Diana Huismans.
De muzikale begeleiding is in handen van The Do You Remember Band onder leiding van Diana Huismans. Foto: Ben Nienhuis

Laatste kaarten voor ‘Remember Albert West’ in Rosmalen

Human Interest 171 keer gelezen

ROSMALEN | Eindelijk kan het event ‘Remember Albert West’ in De Kentering in Rosmalen op herhaling. De eerste editie vijf jaar geleden was een dermate groot succes dat een tweede editie voor de hand lag. Deze komt er op zaterdag 15 oktober na een paar keer uitstel vanwege corona.

Satisfaction Rosmalen heeft een programma gebouwd met de vertrouwelingen die Albert bij leven omringden. Natuurlijk zijn broer Ad, zijn dochter Josine, zijn vrienden Frank Mortiers, Tony Bodar en Theo van Veghel en diverse vocalisten waaronder Jolanda Cools. Zij worden professioneel begeleid door The Do You Remember Band onder leiding van Diana Huismans. De backing vocals zijn in vertrouwde handen van de drie zangeressen, die samen Moyoy vormen. Wat veel bezoekers ongetwijfeld ook zal aanspreken is het optreden van The Wieners. Dit trio brengt vintage rock ‘n’ roll uit de jaren ‘50 en ‘60 met nummers van Buddy Holly, Chuck Berry, The Everly Brothers, Johnny Cash en Elvis Presley. Het programma op zaterdag 15 oktober duurt van 20.00 tot 00.30 uur. 

De belangstelling voor Remember Albert West is enorm groot. Kaarten zijn verkocht aan fans uit Rotterdam, Enschede, Vlissingen, Amsterdam, Ermelo en zelfs België. Het aantal beschikbare kaarten is daarom nog maar heel beperkt. De laatste kaarten kosten 20 euro per stuk en zijn uitsluitend nog te koop bij Primera in de Harry Coppensstraat en bij De Kentering zelf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant