Op zondagen staat er in de kloosterkerk een fiets van stichting Loods.
Op zondagen staat er in de kloosterkerk een fiets van stichting Loods.

Stadsklooster San Damiano zamelt producten in voor voedselbank

Human Interest 96 keer gelezen

DEN BOSCH | Zoals voorgaande jaren zal Stadsklooster San Damiano ook dit jaar tijdens de Adventstijd houdbare levensmiddelen inzamelen voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Net zoals ook de drie wijzen hun gaven aan het Kerstkind kwamen aanbieden, zo kunnen we zelf ook een steentje bijdragen om mensen die het minder goed hebben een feestelijke kerst te laten vieren. Tot en met zaterdag 24 december kunnen daarom houdbare levensmiddelen - denk bijvoorbeeld rijst, pasta, conserven, ontbijtproducten, koffie en thee - worden ingeleverd. Daarnaast kunnen ook drogisterijartikelen - bijvoorbeeld tandpasta, shampoo, bad- en doucheproducten - en was- en schoonmaakmiddelen heel goed gebruikt worden. Ook kunt u uw eigen kerstpakket inleveren, zodat dit geschonken kan worden aan mensen die van de voedselbank afhankelijk zijn.

Het inleveren van producten kan op de volgende dagen en tijden: maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 16.30 uur bij de portier van het klooster (ingang links van de kerk) gelegen aan de Van de Does de Willeboissingel 12 in Den Bosch. Op zondagen staat er in de kloosterkerk een fiets van stichting Loods. Mensen die naar de viering van 10.30 uur komen, kunnen de goederen in de rode fietsbak achterlaten.

Uit de krant