Bij Anna’s Repair leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien.
Bij Anna’s Repair leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien.

Anna’s Repair in Den Bosch ook deze winter geopend

Human Interest 474 keer gelezen

DEN BOSCH | Iedere eerste vrijdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur kun je bij Anna Repair in de Annakerk aan de Boschmeersingel 26 in Den Bosch terecht voor kleine reparaties van kapotte apparaten, speelgoed of laptops, maar ook met kleding die hersteld moet worden. Anna’s Repair wordt uitgevoerd door een enthousiast team van vrijwilligers en dat hierbij wordt ondersteund door Farent.

Ook in de wintermaanden is Anna’s Repair open, namelijk op vrijdag 2 december en vrijdag 7 januari. Als je iets te maken hebt, of voor een gezellig kopje koffie of thee, dan ben je welkom bij Anna’s Repair! Vragen of meer informatie? Mail naar annasrepair@gmail.com, of bel met 06-51866557.

In Nederland gooien we veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer bruikbaar zijn. Repareren zit bij veel mensen niet meer in het systeem. Jongere generaties weten vaak niet meer hoe dat moet. De reparatiekennis verdwijnt snel. Voor een duurzame toekomst en voor de circulaire economie is het echter van belang dat grondstoffen opnieuw worden gebruikt. Daarom is Anna’s Repair een waardevol initiatief.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant