Op dinsdag 27 december zijn Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious voor het eerst live te zien tijdens de L.O.L. Surprise! LIVE VIP Party.
Op dinsdag 27 december zijn Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious voor het eerst live te zien tijdens de L.O.L. Surprise! LIVE VIP Party.

L.O.L Surprise! LIVE VIP Party komt ook naar Den Bosch

Human Interest 171 keer gelezen

DEN BOSCH | L.O.L Surprise werd in 2016 gelanceerd en werd meteen een hit. Sinds de release staan ze met hun speelgoed in de top 10 van meest verkochte speelgoed ter wereld, brengen ze albums en films uit en worden ze miljoenen keren bekeken en beluisterd op YouTube en Spotify. 

Na het succes van de eerdere speelgoed, albums, film en serie, komen ze nu ook met een voorstelling: L.O.L. Surprise! LIVE VIP Party. Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious en hun vrienden betreden op dinsdag 27 december om 10.30 uur het podium van Mainstage in de Brabanthallen in Den Bosch. Zowel live als in de vorm van holoGLAMS (hologrammen) kan het hele gezin komen genieten van gloednieuwe muziek, waanzinnige choreografie en fantastische outfits. Samen met hun vrienden maken zij zich klaar om het publiek te gaan verrassen met een heuse livetour. 

Win twee vrijkaarten

Tickets zijn te koop via eventim.nl/lolsurprise. Overigens mogen wij ook een aantal vrijkaarten weggeven voor de voorstelling op 27 december in Den Bosch. Wil jij kansmaken? Stuur dan een mailtje met je naam, woonplaats en leeftijd naar actiebo@talvimediacentrum.nl onder vermelding van ‘L.O.L. Surprise! LIVE VIP Party’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant