The Explosion Rockets komen op zondag 11 december naar Rosmalen.
The Explosion Rockets komen op zondag 11 december naar Rosmalen. Foto: The Explosion Rockets

Optreden The Explosion Rockets in De Kentering in Rosmalen

Human Interest 186 keer gelezen

ROSMALEN | Zondag 11 december kunnen liefhebbers van onvervalste Rock and Roll voor de tweede keer dit jaar komen genieten van een optreden van The Explosion Rockets in De Kentering in Rosmalen.

De Bossche/Vughtse formatie The Explosion Rockets, die nog steeds als de beste Rock and Roll- band van Nederland wordt beschouwd, laat op zondagmiddag 11 december iedereen weer genieten van de tijdloze muziek uit de eindjaren ‘50 en jaren ‘60. Voor de dansliefhebbers is in ieder geval voldoende vloerruimte gecreëerd, zodat ze lekker met de voetjes van de vloer kunnen.

De Rock and Roll-muziek zit op dit moment weer in de lift. Dat is voor een groot deel te danken aan de nieuwe film over het leven van Elvis Presley. Bij dit optreden passeren dan ook veel Elvis songs de revue, maar ook hits van onder andere Cliff Richard, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis, Shakin’ Stevens.

Het optreden begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. De zaal gaat open om 13.00 uur. Wie een zitplaats wil bemachtigen, wordt geadviseerd tijdig aanwezig te zijn. Tickets kosten 10 euro per stuk en zijn telefonisch te bestellen op 06-45928586, of per mail via thom_sens@hotmail.com. Kaarten aan de deur kosten 12,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant