Op de foto Groenexpert Romeo Sommers, Quiet Community Den Bosch Geertje Cousin en Margriet-Hoofdredacteur Helene van Santen.
Op de foto Groenexpert Romeo Sommers, Quiet Community Den Bosch Geertje Cousin en Margriet-Hoofdredacteur Helene van Santen.

Groene geluksmomenten voor Quiet members tijdens Margriet Winterfair

Human Interest 257 keer gelezen

DEN BOSCH | Op de laatste Margriet Winterfair-dag in de Brabanthallen zijn maar liefst 1.000 kamerplanten gedoneerd aan Quiet Den Bosch. Groen-expert Romeo Sommers overhandigde deze groene geschenken aan Quiet Den Bosch-oprichter Geertje Cousin. Met als intentie om ook Bosschenaren die in armoede leven een geluksmoment te bieden tijdens de feestmaand.

Zeven dagen lang heeft groenexpert Romeo Sommers op het Groenplein workshops gegeven. Vervolgens mochten de bezoekers met de prachtige planten van Anthurium Info en Air So Pure naar huis. De resterende 1.000 planten heeft Romeo Sommers op donderdag 1 december persoonlijk gedoneerd aan Quiet Den Bosch.

Groen geluksmomentje

Geertje Cousin laat weten erg enthousiast te zijn over dit initiatief. “Een groen geluksmomentje geeft warmte en gezelligheid in huis. Super dat ook onze members dit groene geluksmomentje gegeven is. En met als kers op de taart een gevulde Margriet Winterfair-tas. Heel erg bedankt Romeo, Margriet en Brabanthallen”, aldus Geertje Cousin. De Brabanthallen in Den Bosch hebben namelijk aangeboden de planten op te slaan, zodat Quiet Den Bosch deze op een later moment kan ophalen om deze vervolgens uit te kunnen delen aan hun members.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant