Ook wethouder Roy Geers ging de deuren langs in de Gestelse buurt.
Ook wethouder Roy Geers ging de deuren langs in de Gestelse buurt.

Gratis mok voor alle inwoners Gestelse buurt

Human Interest 379 keer gelezen

DEN BOSCH | Afgelopen week gingen medewerkers van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Farent, politie en BrabantWonen samen de Gestelse buurt in Den Bosch in. 

Ze belden bij elke woning aan om kennis te maken en een leuke mok te geven met daarbij de uitnodiging om een ‘bakske’ te komen doen bij Buurthuisje de Guido. Waarom? Om te horen wat de bewoners belangrijk vinden voor de buurt, zodat ze daar met elkaar (bewoners én buurtwerkers) samen aan kunnen werken. Maar vooral ook om alle bewoners van de Gestelse buurt te laten weten dat zij van harte welkom zijn in Buurthuisje de Guido aan de Guido Gezellelaan 85 in Den Bosch. Dit is dan ook een ontmoetingsplek voor alle bewoners van de wijk. Je kunt er gewoon binnenlopen voor een bakje koffie/thee en een praatje, meedoen aan een leuke activiteit, of zelf iets organiseren voor andere buurtbewoners. 

Vanuit het programma ‘de Gestelse buurt werkt!’ vinden de betrokken partijen het belangrijk dat alle bewoners weten dat deze plek er is. Daarom gingen ze afgelopen week de buurt in om iedereen uit te nodigen. Was jij niet thuis? Dan staat jouw mok op je te wachten in Buurthuisje de Guido. Je kunt hem daar op maandag, woensdag of vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur komen ophalen.

Uit de krant