Caroline wint 25.000 euro en BMW.
Caroline wint 25.000 euro en BMW. Foto: Jurgen Jacob Lodder

Inwoners Den Bosch winnen samen 275.000 euro bij de Postcode Loterij

Human Interest 3.043 keer gelezen

DEN BOSCH | Goed nieuws voor negen deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5236XN (straat: De Trub) in Den Bosch. Op die postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars op woensdag 1 februari met de cheques.

De volgende bedragen zijn gewonnen: 50.000 euro (2 winnaars) en 25.000 euro (7 winnaars). Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. 

Levi

Levi (op de foto samen met zijn zusje) speelt mee met één lot en wint 25.000 euro: “Ik heb sinds oktober vorig jaar een lot, en speel dus nog niet zo lang mee. Dat ik zou winnen had ik niet verwacht. Met dit mooie geldbedrag ga ik in ieder geval een onvergetelijke reis maken!”

Caroline

Caroline wint niet alleen 25.000 euro, maar ook de auto. Ze reageert enthousiast wanneer ze de cheque en sleutel in ontvangst neemt: “We willen al heel lang op reis naar Amerika. Daar kunnen we dit bedrag goed bij gebruiken.”

Niek en Katja

Ook Niek en Katja hebben reisplannen. Zij winnen 25.000 euro: “Een reis naar Zuid-Afrika met de kinderen is een hele grote wens. Die kunnen we nu eindelijk laten uitkomen.”

Nicole en Rob

Nicole en Rob spelen mee met twee loten, en winnen dus 50.000 euro: “Onze zoon doet dit jaar eindexamen. Als hij slaagt gaan we een mooie reis naar Amerika maken. En volgende week komt onze nieuwe badkamer. Deze mooie prijs is dus erg welkom.”  

Uitreiking te zien op tv  

De uitreiking aan de winnaars uit Den Bosch is te zien in het tv-programma ‘The Floor’ op zondag 12 februari 2023 bij RTL 4.

Levi wint 25.000 euro in de Postcode Loterij.
Nicole en Rob winnen 50.000 euro in de Postcode Loterij.
Niek en Katja winnen 25.000 euro in de Postcode Loterij.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant