Tijdens de nieuwe editie van ‘Den Bosch Zingt...’ staan songs uit de ‘90’s centraal.
Tijdens de nieuwe editie van ‘Den Bosch Zingt...’ staan songs uit de ‘90’s centraal.

‘Den Bosch Zingt... 90’s’ bij Podium Azijnfabriek

Human Interest 888 keer gelezen

DEN BOSCH | ‘Den Bosch Zingt...’ is aan het warm lopen voor het concert dat gepland staat op zondagmiddag 26 maart om 14.00 uur bij Podium Azijnfabriek aan de Triniteitstraat 19 in Den Bosch. 

Tijdens deze nieuwe editie van ‘Den Bosch Zingt...’ staan songs uit de ‘90’s centraal. Het concert wordt verzorgd door de zangers en zangeressen van de gelijknamige muziekvereniging die volgend jaar al 20 jaar bestaat! De repetities, samen met de DBZ-Band, zijn in volle gang. Ondertussen kun je op Instagram en Facebook meedoen aan een popquiz, getiteld ‘De Slimste Fans’. Iedere zaterdag wordt er een (vertaalde) regel uit een song geplaatst op @denboschzingt. Deze regel komt uit één van de nummers die op zondag 26 maart te horen zullen zijn. Aan de volgers de taak om te raden uit welk nummer de tekst komt. Onder alle goede inzendingen wordt een mok verloot die speciaal is ontworpen voor deze quiz. 

Er zijn nog altijd kaarten verkrijgbaar voor het concert op 26 maart. De ticketlink is te vinden op de website: www.denboschzingt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant