Guido uit Den Bosch wint 242.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht.
Guido uit Den Bosch wint 242.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht. Foto: Roy Beusker Fotografie

Guido (54) uit Den Bosch wint 242.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Human Interest 922 keer gelezen

DEN BOSCH | Guido (54) uit Den Bosch is de gelukkige winnaar van 242.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagavond werd uitgezonden. Nadat Guido alle kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Guido was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 5237 uitgenodigd in de studio.

Guido heeft twee kinderen die nog thuis wonen en is bijna 23 jaar getrouwd met Heleen. Hij is servicemanager bij een grote supermarktketen in Nederland. Guido komt niet onbeslagen ten ijs: hij heeft zich voorbereid op de kans dat hij het finalespel mocht spelen door vorige afleveringen van Miljoenjacht terug te kijken en te analyseren. Hij besluit om met koffer 7 te spelen omdat hij op 7 juli geboren is. Zijn tactiek brengt hem erg ver in het spel. Op de vraag wat hij met een mooie geldprijs zou doen antwoordt hij: “We willen graag een nieuwe keuken en op reis. Daarnaast heeft mijn dochter net haar rijbewijs gehaald dus zou een nieuwe auto voor haar ook leuk zijn.” Na een zenuwslopend finalespel kiest Guido ervoor om het bod van de bank van 242.000 euro te accepteren en niet verder te spelen.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’  

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen. ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 2 april wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Uit de krant