Van festival Paaspop in Schijndel tot PERRON-3 in Rosmalen. Cabaretière Kim Schuddeboom heeft er zin in.
Van festival Paaspop in Schijndel tot PERRON-3 in Rosmalen. Cabaretière Kim Schuddeboom heeft er zin in. Foto: Bob Bronshoff

Schaterlachen in PERRON-3 met Kim Schuddeboom

Human Interest 210 keer gelezen

ROSMALEN |  Cabaretière Kim Schuddeboom stond eerder al op Paaspop en speelde een dubbelprogramma met niemand minder dan Ronald Goedemondt. Ook debuteerde ze op tv in ‘Avondshow Stand-ups’ en nu staat ze op 19 april met een avondvullend programma in PERRON-3 in Rosmalen.

Een show vol ongefilterde en voor veel mensen absoluut-niet-herkenbare stand-up comedy. In Ongeschreven vertelt ze dat je prima kan functioneren in een wereld waar je de mensen niet begrijpt. Want waarom zou je proberen om anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt?

NRC gaf deze show maar liefst vier sterren en kopte: “Schuddebooms debuut is vermakelijke stand-up met uitzicht op verdieping.” De Volkskrant schreef: “Stand-upcomedian Kim Schuddeboom is ontspannen en lekker ad rem in haar debuut ‘Ongeschreven”.

Kim Schuddeboom (Alkmaar, 1985) is lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. In 2022 speelde ze dubbelprogramma’s met o.a. Henry van Loon en Jeroen Leenders. Na een kleinkunstcursus begint ze haar comedycarrière op diverse open podia in het land.

Kim Schuddeboom zie je op 19 april in PERRON-3. Meer informatie en tickets vind je op de website: theateraandeparade.nl.

Uit de krant