Tijdens de afgeslankte editie van festival Levenslied Den Bosch in 2022 zong Bosschenaar John de Bever samen met Corry Konings het lied 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'.
Tijdens de afgeslankte editie van festival Levenslied Den Bosch in 2022 zong Bosschenaar John de Bever samen met Corry Konings het lied 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Foto: Henk van Esch

Drie dagen feest tijdens Levenslied Den Bosch

Human Interest 747 keer gelezen

DEN BOSCH | Van 14 tot en met 16 juli 2023 vindt er weer een volledige editie plaats van Levenslied Den Bosch. Traditiegetrouw wordt dit festival gehouden op de Markt, de huiskamer van de stad ’s-Hertogenbosch. Aanvang op vrijdag- en zaterdag om 20.00 uur en op zondag om 13.00 uur. 

Vrijdagavond 14 juli gaat het festival Levenslied Den Bosch feestelijk van start met ‘Pretty in Pink’ met een kleurrijke invulling en een lokale DJ. Zaterdag 15 juli is het opnieuw de beurt aan ‘Made in Holland’. Veel Nederlandstalig, maar Engels mag ook. Zondag 16 juli gaat Levenslied Den Bosch al om 13.00 uur van start met de ‘1UURSjow’ waarin nieuw en jong talent de kans krijgt op het mooie podium. Deze dag staat in het teken van het echte levenslied met een lach en een traan. Met een groot aantal bekende lokale, regionale en landelijke namen die samen zorgen voor de sfeer die je van Levenslied Den Bosch gewend bent! Meer info over de exacte line up volgt later.

Het podium staat drie dagen lang op een prominente plek op de Bossche Markt. Voor deze editie van Levenslied Den Bosch werken Café de Paternoster, Borrel & Eetcafé De Druif en Eetcafé Tijl Uilenspiegel samen in Stichting Markt Evenementen Promotie. Zij organiseren dit festival samen met de vaste partners en sponsoren.

Ga voor meer informatie naar www.levenslieddenbosch.nl, of volg het festival via www.facebook.com/LevensliedDenBosch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant