Van antiek tot vintage kleding en van vinylplaten tot curiosa; op de snuffelmarkt op het terrein van de Brabanthallen vind je het allemaal.
Van antiek tot vintage kleding en van vinylplaten tot curiosa; op de snuffelmarkt op het terrein van de Brabanthallen vind je het allemaal.

Kom naar de grootste openlucht snuffelmarkt van Brabant

Human Interest 327 keer gelezen

DEN BOSCH | Het is bijna zover voordat de grootste openlucht snuffelmarkt van Brabant weer van start gaat! 

Op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) verandert het parkeerterrein van de Brabanthallen in Den Bosch in een walhalla voor liefhebbers van tweedehands spullen. Bijna 400 kramen staan dan klaar om bezoekers te ontvangen en hen te laten snuffelen tussen de meest bijzondere vondsten.

Groter dan ooit

Van antiek tot vintage kleding en van vinylplaten tot curiosa; op de snuffelmarkt op het buitenterrein van de Brabanthallen vind je het allemaal. Dit jaar is het evenement groter dan ooit, met nog meer kraamhouders dan in voorgaande jaren. Er is dus nog meer keuze en nog meer kans op het vinden van dat ene unieke item waar je al zo lang naar op zoek bent.

Gratis parkeren

Heb jij nog geen plannen voor Tweede Pinksterdag? Kom dan langs bij de Brabanthallen en ontdek alle schatten die daar op je liggen te wachten! De entree voor de snuffelmarkt bedraagt 5 euro voor volwassenen, kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen. Parkeren is eveneens gratis.

Uit de krant