De leerlingen van Het Palet sleepten vorig jaar de prijs voor de basisschool met de meeste inschrijvingen in ontvangst. Wie gaat er dit jaar mee aan de haal?
De leerlingen van Het Palet sleepten vorig jaar de prijs voor de basisschool met de meeste inschrijvingen in ontvangst. Wie gaat er dit jaar mee aan de haal? Foto: Henk van Esch

Recordaantal voorinschrijvingen Bossche Avondvierdaagse

Human Interest 459 keer gelezen

DEN BOSCH | De voorinschrijving voor de vijfenzeventigste editie van de Bossche Avondvierdaagse - van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni - is gesloten. Maar liefst 4.100 deelnemers hebben zich reeds aangemeld. 

Dat is een ongekend groot aantal volgens de organisatie van het wandelevenement. Het is vanaf nu alleen nog mogelijk om je voorafgaand aan de start in te schrijven bij het inschrijfbureau. Dat kan op dinsdag 6 juni op het sportcomplex van RKVV Wilhelmina aan De Saren 12 in Den Bosch. 

Deelname aan de 5 en 10 kilometer kost 6,50 euro per persoon voor deelnemers en 4 euro voor begeleiders. Inschrijven voor beide afstanden kan vanaf 17.30 uur op het inschrijfbureau. 

Deelname aan de langste afstand - de 25 kilometer - kost 9,50 euro per persoon. Voor deze afstand kan vanaf 15.00 tot 17.00 uur gestart worden. Ook als je deze langste afstand maar één dag wil afleggen, ben je van harte welkom. Inschrijven op het inschrijfbureau kan vanaf 14.45 uur. 

Kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld de overige startlocaties en de route van de feestelijke intocht op vrijdag 9 juni op www.bosscheavondvierdaagse.nl.

Uit de krant