Op zondag 4 juni van 10.00 tot 17.00 uur vindt er opnieuw een supergrote vlooienmarkt plaats bij het Willem II Stadion in Tilburg.
Op zondag 4 juni van 10.00 tot 17.00 uur vindt er opnieuw een supergrote vlooienmarkt plaats bij het Willem II Stadion in Tilburg.

XXL Vlooienmarkt bij het Willem II stadion in Tilburg

Human Interest 208 keer gelezen

REGIO | Op zondag 4 juni wordt er opnieuw een supergrote vlooienmarkt gehouden bij het Willem II Stadion aan de Goirleseweg 34 in Tilburg. 

Ook dit keer zijn er op deze markt weer honderden particuliere standhouders aanwezig die hun overtollige huisraad willen verkopen. Deze particuliere standhouders hebben last van de zomer kriebels en zij hebben thuis een grote schoonmaak gehouden. De standhouders hebben hun schuurtjes en hun zolders leeggehaald en bieden al deze overtollige goederen tegen scherpe prijzen aan op deze vlooienmarkt. Zij willen niets mee terug naar huis nemen, dus alles wordt aangeboden tegen dumpprijzen. Profiteer hier dus ook van en kom koopjes jagen op deze gigantisch grote vlooienmarkt. 

Gratis parkeren
De XXL Vlooienmarkt bij het Willem II Stadion is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er valt genoeg te beleven en u zult dan ook ogen en tijd te kort komen. Tussen het neuzen door kunt u even lekker uitblazen en genieten van een hapje of een drankje op één van de terrassen op het terrein. Iedereen is van harte welkom en er zijn gratis parkeervoorzieningen nabij het stadion. Voor meer informatie kunt u bellen met de organisatie op telefoonnummer 0161-456291.

Uit de krant