Bram van Boxtel: "Ik bezorg elke week de Bossche omroep omdat ik dan lekker buiten ben, ik er fijn aan verdien en dat dan kan gebruiken om wat extra te sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe telefoon."
Bram van Boxtel: "Ik bezorg elke week de Bossche omroep omdat ik dan lekker buiten ben, ik er fijn aan verdien en dat dan kan gebruiken om wat extra te sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe telefoon." Foto:

Word ook bezorger bij de Bossche Omroep

Human Interest 294 keer gelezen

DEN BOSCH | Het team van de Bossche Omroep doet het hele jaar door zijn uiterste best om iedere week een mooie krant op de mat te kunnen leggen. Onze bezorgers zijn daarbij natuurlijk een onmisbare schakel. En laten we daar nu juist een tekort aan hebben. Terwijl het toch echt een fijn en bijzonder dankbaar bijbaantje is. Vraag dat maar aan onze trouwe bezorger Bram van Boxtel (14) uit Den Bosch.

“Ik bezorg elke week de Bossche omroep omdat ik dan lekker buiten ben, ik er fijn aan verdien en dat dan kan gebruiken om wat extra te sparen voor bijvoorbeeld een nieuwe telefoon. In de wijk waar ik bezorg zijn de mensen ook heel blij met de krant, ik krijg vaak wat extra’s, bijvoorbeeld een ijsje met warm weer of gewoon zomaar een rolletje snoep. Dus veel waardering, een leuke verdienste voor eigenlijk weinig moeite”, vertelt Bram van Boxtel enthousiast.

Wil jij ook bezorger worden bij de Bossche Omroep? Meld je dan aan op 0413-745983, of stuur een mail naar bezorging@talvimediacentrum.nl.

Uit de krant