De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen van Theater aan de Parade is gestart.
De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen van Theater aan de Parade is gestart. Foto: Bertil van Wieren

Dit zijn de ultieme favorieten van het komende theaterseizoen

Human Interest 408 keer gelezen

DEN BOSCH | De kaartverkoop van de eerste 60 voorstellingen in het nieuwe Theater aan de Parade is gestart. Een nieuw seizoen in een nieuw theater met vooral veel vertrouwde maar ook nieuwe gezichten. Na de zomer is de bekendmaking van de rest van het bomvolle programma met toneel, muziek, dans- en jeugdvoorstellingen. Vanaf 8 december 2023 vinden de eerste (test)voorstellingen plaatst en begin maart 2024 is de officiële opening. De kaartverkoop is nu dik twee weken los en een aantal shows zijn al uitverkocht. Het theater ligt graag uit welke shows de grote favoriet zijn en waar nog tickets voor beschikbaar zijn.

Christel de Laat – 17 & 18 feb
Vorig jaar wist de uit Schijndel afkomstige cabaretière Christel de Laat in HAL8 van de Brabanthallen haar publiek om de vinger te winden. Dat zal ook dit jaar niet anders zijn met haar nieuwe show ‘En door!’. Dat was voorheen overigens ook het levensmotto van Christel. Niet mauwen, geen tijd te verliezen. Hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten wisselen elkaar in haar nieuwe show in hoog tempo af.

Bert Visscher – 19 & 20 mrt
Bert Visscher zorgt steevast voor uitverkochte zalen. Maar voor hoe lang nog? Met 42 jaar theater in zijn hoofd komt Bert Visscher terug naar Theater aan de Parade. Misschien wel, zoals hij zelf zegt, voor de laatste keer, hij is immers ook geen 60 meer... Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, zorgt hij voor een typische Visscheravond. De cabaretier wil niet stoppen op zijn hoogtepunt, maar stoppen mét zijn hoogtepunten.

Ashton Brothers – 22 mei
Muziek, acrobatiek, slapstick, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater. Met hun gloednieuwe show BROTHERS brengen de Ashton Brothers een ode aan elkaar en aan de tribe die ze samen vormen. Met onverschrokken “visuele poëzie en absurdistisch variété” (De Telegraaf) nemen ze je mee in hun oneindige universum. Een eigen kosmos van magie en muzikaliteit, met spectaculaire en hilarische halsbrekende toeren. Een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen.

Kasper van der Laan – 17 mei
Is het cool, chill, fresh of hot? Nee, het is ‘Warm’. De nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy). Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn debuutvoorstelling ‘1 Kilo’. Ook zijn tweede voorstelling werd ‘Warm’ ontvangen. ‘Het is meteen weer duidelijk waarom zijn tweede voorstelling er een was om naar uit te zien.’ (Volkskrant)

Ellen ten Damme – 28 dec
Treed toe tot de hofhouding van Ellen ten Damme en haar band. Haar show ‘BAROCK’ is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs. Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Als een rockster in Versailles.

Najib Amhali - 28 & 29 jun
Najib Amhali zorgt twee avonden op rij voor een groot feest in het theater. In zijn jubileumshow kijkt hij terug op zijn leven; een Hollywood verhaal in Nederland met vooral heel veel ups! Een traktatie van nieuwe verhalen en personages, waarbij scènes en typetjes die Najib beroemd maakten absoluut niet mogen ontbreken.

Meer informatie over het programma en tickets vind je via www.theateraandeparade.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant