Eva van Nieuwburg en Frans de Visser vormen samen het duo Mariam.
Eva van Nieuwburg en Frans de Visser vormen samen het duo Mariam. Foto:

Optreden in de Mariakapel op landgoed Coudewater

Human Interest 242 keer gelezen

ROSMALEN | Zondagmiddag 17 september ben je van harte welkom om de prachtige muziek van het duo Mariam en de fijne sfeer te ervaren in de Mariakapel op landgoed Coudewater in Rosmalen. 

Mariam - een muzikaal duo bestaande uit Eva van Nieuwburg en Frans de Visser - neemt je deze middag mee op een muzikale en helende reis, waarin meditatieve muziek, luisterliedjes van het album ‘Awake’ en meezingers zoals mantra’s elkaar afwisselen. Het optreden is van 15.00 tot 17.00 uur.

Begin 2022 bracht Mariam haar prachtig gearrangeerde album ‘Awake’ uit dat werd geproduceerd door Eric van den Brink. De muziek van Mariam is ‘muziek van de ziel’, of zoals een bezoeker onlangs vertelde: ‘Eva is als een engel op aarde, een bezielde zangeres die me diep heeft geraakt, met zulke mooie teksten, rechtstreeks uit de bron. Samen met de warme stem van Frans brengt Mariam de hemel op aarde”.

Aanmelden
Het concert is akoestisch onder muzikale begeleiding van Eva van Nieuwburg (vocal en gitaar) en Frans de Visser (backing vocal, harmonium, keyboard en cajon). Aanmelden voor het optreden kan op www.mariamagency.com.

Uit de krant