De vakjury riep Xavier van den Dungen (foto) unaniem uit tot winnaar!
De vakjury riep Xavier van den Dungen (foto) unaniem uit tot winnaar!

Xavier van den Dungen wint Young Talent Event in Rosmalen

Human Interest 517 keer gelezen

ROSMALEN | Het 14-jarige pianotalent Xavier van den Dungen uit Rosmalen heeft het Young Talent Event 2023 gewonnen met een prachtige uitvoering van een compositie van de Italiaanse pianist en componist Ludovico Einaudi.

Vrijdagavond stond de finale van het Young Talent Event 2023 op het programma in een uitverkochte theaterzaal in PERRON-3 in Rosmalen. Deze talentenshow werd georganiseerd door Thuis in Rosmalen. Het woord en het podium was aan de jeugd tussen de 10 en 20 jaar. Zij mochten deze avond hun unieke talent tonen aan het publiek. En dat er nog altijd heel veel talent rondloopt in Rosmalen, dat was te zien en vooral ook te horen. De jury - onder leiding van Petra Kagchelland en verder bestaande uit Laura de Bekker, Kris van Son en Tommy Zonneveld - had de moeilijke taak om na afloop de beste act aan te wijzen. De optredens van de negen finalisten waren bijzonder divers. Zo werden de aanwezigen getrakteerd op dans, zang en optredens van uiteenlopende muzikanten.

De vakjury kwam uiteindelijk met een unaniem oordeel en riep pianist Xavier van den Dungen uit tot winnaar! De publieksprijzen gingen naar Xavier van den Dungen en naar Isa Vaessen met haar vertolking van het lied ‘Ken je mij?’ van Trijntje Oosterhuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant