ReShare Store Den Bosch, tweedehands- en vintage kledingwinkel van Leger des Heils, zamelt schoenen in voor mensen in nood.
ReShare Store Den Bosch, tweedehands- en vintage kledingwinkel van Leger des Heils, zamelt schoenen in voor mensen in nood. Foto: Leger des Heils

ReShare Store Den Bosch zamelt schoenen in voor mensen in nood

Human Interest 233 keer gelezen

DEN BOSCH | De ReShare Store Den Bosch zamelt schoenen in om mensen in nood de winter door te helpen. Tot en met 19 december kunnen herdraagbare schoenen worden ingeleverd. De ingezamelde schoenen worden, in samenwerking met lokale instanties, rondom de kerst weggegeven.

De wintermaanden gaan voor veel mensen gepaard met gezelligheid, warmte en liefde, maar dit geldt niet voor iedereen. Voor sommige mensen betekent het (meer) kou en eenzaamheid. Vooral voor mensen die dakloos zijn en mensen die moeten kiezen tussen boodschappen doen of de energierekening betalen. De ReShare Store - de tweedehands - en vintage kledingwinkel van het Leger des Heils - wil deze mensen eens in iemand anders’ schoenen laten lopen. En jij kan helpen. Heb je nog stevige, herdraagbare schoenen over? Deze schoenen kunnen tot en met 19 december worden ingeleverd bij de ReShare Store aan de Vughterstraat 30 in Den Bosch. Er is vooral behoefte aan stevige, warme schoenen. Extra donaties zoals mutsen, handschoenen, sjaals en sokken zijn ook hard nodig. Werk jij voor een organisatie die wil bijdragen aan dit doel? Dan hoort de ReShare Store Den Bosch natuurlijk graag van je.

Over de ReShare Store

Kleding kopen én iets goeds doen voor je medemens en het milieu, dat kan bij de ReShare Store: de tweedehands - en vintage kledingwinkel van Leger des Heils. Zij vinden opnieuw delen belangrijk, wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders weer opnieuw dragen. Je vindt er mooie kleding tegen een eerlijke prijs, een luisterend oor of een leuke vrijwilligersbaan. Zo is de ReShare Store er voor iedereen, ook voor jou. Kijk voor contactgegevens en meer informatie op www.resharestore.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant