De Heineken Fanfare verzorgt op 16 december een betoverend kerstgala in het Heineken Ontspanningscentrum. (Foto: Harrie Willems)
De Heineken Fanfare verzorgt op 16 december een betoverend kerstgala in het Heineken Ontspanningscentrum. (Foto: Harrie Willems) Foto: Harrie Willems

Kerstgala Heineken Fanfare met muziek, zang en dans

Human Interest 512 keer gelezen

DEN BOSCH | Op zaterdag 16 december presenteert de Heineken Fanfare voor het eerst een kerstgala in Den Bosch. Een avondvullende voorstelling boordevol muziek, zang en dans. 

Laat je betoveren door de magische sfeer van Kerstmis met vrolijke, luchtige en herkenbare muziek. Dit wordt een spectaculaire avond om nooit te vergeten, gevuld met prachtige melodieën, indrukwekkende zang en dans en de warmte van het feestseizoen. Zo zingen LEMonade, Mozes, Maud en Leo betoverende kerstliedjes, begeleid door een adembenemend orkest met 45 getalenteerde muzikanten. Maar ook schitterende dansoptredens verzorgd door balletschool Margôt Bierens en dansschool Dream Dance. De doedelzak is goed voor een allesoverheersend typisch geluid in Highland Cathedral en daarnaast zijn er nog veel meer verrassingen! Dus trek je beste kerstoutfit aan, nodig je vrienden en familie uit en kom samen de magie van Kerstmis vieren op het Heineken Fanfare Kerstgala op zaterdag 16 december om 20.00 uur in het Heineken Ontspanningscentrum aan de Docterskampstraat 7 in Den Bosch. Zaal open vanaf 19.00 uur. 

Kaartverkoop
Kaarten kosten 10 euro inclusief consumptie en zijn te bestellen op www.heinekenfanfare.nl/kerstgala/. Parkeren is voor iedereen gratis.

De Heineken Fanfare verzorgt op 16 december een betoverend kerstgala in het Heineken Ontspanningscentrum.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant