Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat het tennispark van TV De Schutskamp er altijd 'spik en span' bij ligt. (Foto: TV Schutskamp)
Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat het tennispark van TV De Schutskamp er altijd 'spik en span' bij ligt. (Foto: TV Schutskamp)

Bossche Bol XL voor de vrijwilligers van TV De Schutskamp

Ingezonden 78 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar het team vrijwilligers van TV De Schutskamp. Zij werden voorgedragen door het bestuur.

‘Graag wil ik mijn team vrijwilligers opgeven voor de Bossche Bol XL. Deze mensen zorgen ervoor dat het tennispark van tennisvereniging De Schutskamp er altijd ‘spik en span’ bij ligt. Iedere donderdagmorgen staan zij paraat om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Ik durf dan ook te zeggen dat ons park er altijd keurig uitziet dankzij deze mensen. Ik zou hen dan ook graag deze extra grote Bossche Bol willen schenken en daarmee onze dankbaarheid tonen vanuit het bestuur.’ Ingezonden door Ad van der Steen, bestuurslid ‘park’ bij TV De Schutskamp.

Aanmelden Bossche Bol XL

De Bossche Bol XL van de Week’ wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot, specialist in de echte Bossche bol. Heb jij een goede vriend, familie, collega of buurman/vrouw die je eens in het zonnetje wilt zetten? Is er iemand die altijd voor een ander klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor een heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot. Stuur je motivatie met een goede digitale foto naar: redactie@bosscheomroep.nl.

Uit de krant

Uit de krant