Laurens van Laarhoven en Tamara Robben krijgen deze week de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch.
Laurens van Laarhoven en Tamara Robben krijgen deze week de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch. Foto:

Bossche Bol XL voor lieve buurtjes Laurens en Tamara

Ingezonden 113 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Laurens van Laarhoven en Tamara Robben uit Den Bosch. Zij werden voorgedragen door hun buurvrouw.

“Graag wil ik mijn lieve buurtjes in het zonnetje zetten en verrassen met een Bossche Bol XL. Samen hebben ze een moeilijk jaar achter de rug vanwege een zware ingreep bij een van hen. Ze zijn er goed doorheen gekomen en steunen elkaar daarin super. Het zijn ook grote dierenvrienden, net als ik. In november hebben ze helaas afscheid moeten nemen van hun lieve hondje Lowie. Ze hebben mij de afgelopen weken geweldig geholpen, omdat ik in het gips zat en zelf niet met mijn hondje kon wandelen. Daar hebben Laurens en Tamara zich over ontfermd. Maar ook voor een boodschapje of hulp hoefde ik alleen maar te bellen. Het zijn twee buurtjes met een hart van goud!”, aldus Angelique Brok.

Aanmelden Bossche Bol XL

De ‘Bossche Bol XL’ wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot, specialist in de echte Bossche bol. Heb jij een goede vriend(in), familielid, collega of buurman/vrouw die je eens in het zonnetje wilt zetten? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL. Stuur je motivatie met foto naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Uit de krant

Uit de krant