De Bossche Bol XL gaat deze week naar e vrijwilligers van Stichting Transfarmers, die zich al tien jaar inzetten voor de Graafse Akker.
De Bossche Bol XL gaat deze week naar e vrijwilligers van Stichting Transfarmers, die zich al tien jaar inzetten voor de Graafse Akker.

Bossche Bol XL voor vrijwilligers van de Graafse Akker

Ingezonden 247 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar de vrijwilligers van Stichting Transfarmers, die al tien jaar met veel enthousiasme buurtakker de Graafse Akker in Oost runnen.

Voor de vrijwilligers van Stichting Transfarmers is donderdag 21 juli een bijzondere dag. Dan worden namelijk de handtekeningen gezet onder het koopcontract en is de Graafse Akker definitief eigendom van de stichting die deze groene buurtakker wil behouden voor de stad. Het aankoopbedrag is mede mogelijk gemaakt door crowdfunding en een gift van de gemeente. Reden genoeg voor een heerlijke Bossche Bol XL. Misschien niet genoeg voor iedereen, maar het is de geste die telt.

Aanmelden voor Bossche Bol XL
De Bossche Bol XL wordt mede mogelijk gemaakt door Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch. Heb jij een vriend(in), familielid, collega of buur die je eens in het zonnetje wilt zetten? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL. Stuur je motivatie met foto naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant