De vijf jaar oude Jack Russel Skip is een echte druktemaker.
De vijf jaar oude Jack Russel Skip is een echte druktemaker.

Asieldier van de Week: Jack Russel Skip

Ingezonden 63 keer gelezen

DEN BOSCH | Skip is een vijf jaar oude Jack Russel Terriër. Het is een lieve, aanhankelijke hond die het leuk vindt om te wandelen en te spelen. Hij is samen met Jack Russel Messie door een scheiding in het Dierentehuis terecht gekomen. 

Skip heeft altijd samen geleefd met zijn maatje Messie. Het zou leuk zijn als ze samen een nieuw baasje zouden vinden, maar ze mogen zeker ook alleen op zoek naar een nieuw thuis. Skip is een echte druktemaker, maar dat is een Jack Russel eigen. Hij heeft baknijd, dat wil zeggen dat hij lelijk doet tegen alles en iedereen die in de buurt van zijn etensbakje komt. Hij wil dan zijn voer verdedigen. Voor kleine kinderen zal hij waarschijnlijk te druk zijn. Hij is ook niet gewend helemaal alleen thuis te zijn, altijd was Messie bij hem. 

Skip zoekt een baasje dat met hem aan de slag wil gaan want hij heeft best nog wat te leren. Als u interesse heeft in Skip, stuur dan een uitgebreide mail met informatie over uw thuissituatie naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Uit de krant

Uit de krant