Als ze je een beetje heeft leren kennen, dan zie je pas wat voor een lieve poes Sissi eigenlijk is.
Als ze je een beetje heeft leren kennen, dan zie je pas wat voor een lieve poes Sissi eigenlijk is. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: Poes Sissi

Ingezonden 163 keer gelezen

DEN BOSCH | Poes Sissi zit al bijna 6 maanden in het Dierentehuis. Ze was erg bang en de eerste tijd heeft ze steeds in een mandje op de verwarming gelegen. Ze kwam er alleen maar uit om te eten en om naar de kattenbak te gaan. 

Als je even de tijd neemt voor haar, dan wil ze wel voorzichtig aan je handen snuffelen en heel lekker eten neemt ze ook voorzichtig van je aan. Dan kun je haar voorzichtig aaien. Als ze je een beetje heeft leren kennen, dan zie je pas wat voor een lieve poes Sissi eigenlijk is. Kijk gewoon maar eens naar het filmpje dat op de website www.dierentehuisdenbosch.nl staat. Sissi is echt een poes die extra aandacht nodig heeft.

Bent u een kattenkenner en heeft u tijd om voldoende aandacht aan haar te besteden? Dan is Sissi misschien wel de juiste match voor u. Het kost even wat tijd en moeite, maar u krijgt er zoveel voor terug. Wat zou het super zijn als ze eindelijk een fijn thuis zou krijgen. Sissi wordt geschat op ruim twee jaar oud. Bel voor meer info met Dierentehuis Den Bosch op telefoonnummer 073-6412417.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant