De Bossche Bol XL gaat deze week naar Deborah van Dinteren (links) uit Den Bosch. Op de foto zie je haar met de rest van haar gezin.
De Bossche Bol XL gaat deze week naar Deborah van Dinteren (links) uit Den Bosch. Op de foto zie je haar met de rest van haar gezin.

Bossche Bol XL voor Deborah van Dinteren uit Den Bosch

Ingezonden 1.416 keer gelezen

DEN BOSCH | Natasja van Dinteren wil graag haar zus Deborah van Dinteren uit Den Bosch voordragen voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot.

‘Deborah is een sterke vrouw, moeder, jonge oma en niet te vergeten mijn grote zus. Samen met haar man Daan heeft ze twee dochters: Dimphy en Desteney. Sinds drie maanden is ze bovendien de trotse oma van kleinzoon Danley. Dit terwijl deze oma op 29 januari pas haar veertigste verjaardag heeft gevierd. Deborah zorgt super goed voor haar drukke gezin, al denkt ze soms van niet. Ik wil graag tegen haar zeggen dat ik super trots op haar ben in alles wat ze doet! Heel veel liefs van je zusje’, aldus Natasja van Dinteren die zelf ook in Den Bosch woont.

Aanmelden voor Bossche Bol XL

Wil jij iemand in het zonnetje zetten? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot in Den Bosch; dé specialist in de echte Bossche bol. Mail je motivatie inclusief foto (liggend formaat) naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Uit de krant