Als Joep je eenmaal heeft leren kennen, is het een enorme knuffelkont. Hij wil graag bij je in de buurt zijn.
Als Joep je eenmaal heeft leren kennen, is het een enorme knuffelkont. Hij wil graag bij je in de buurt zijn. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: knuffelkont Joep

Ingezonden 305 keer gelezen

DEN BOSCH | Joep is een kruising Beagle-Cocker Spaniel van drie jaar oud. Hij is klein van stuk, maar heeft een pittig karaktertje. 

De dierenarts is dan ook geen vriend van hem, ook heeft hij last van baknijd. Wandelen en rennen op het speelveld vindt hij het leukste wat er is. Hij trekt nog wel enorm aan de lijn. Joep is slim, leergiering en voergericht, dus een (gehoorzaamheid)training zou hem ontzettend goed doen. Als Joep je eenmaal heeft leren kennen, is het een enorme knuffelkont. Hij wil graag bij je in de buurt zijn. Daarom vindt hij het ook niet zo leuk als je weggaat; het alleen thuis blijven is iets dat opgebouwd moet worden. .

Vanwege zijn soms wat heftige karakter wordt hij niet bij kleine kinderen geplaatst. Een huis met een tuin is een vereiste. In huis is Joep waaks. Het belangrijkste wat Joep nodig heeft is stabiliteit. Meer belangrijke info vind je op www.dierentehuisdenbosch.nl. Heb je ervaring en wil je Joep een kans geven? Stuur dan een uitgebreide mail met informatie over je huishouden naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

Uit de krant