De Bossche Bol XL gaat deze week naar John van der Donk (rechts).
De Bossche Bol XL gaat deze week naar John van der Donk (rechts).

Bossche Bol XL voor John van der Donk uit Den Bosch

Ingezonden 1.215 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Bosschenaar John van der Donk. Hij werd voorgedragen door bokstrainer Leon Pijnenburg uit Den Bosch.

‘Ik zou het enorm leuk vinden om John van der Donk een Bossche Bol XL te mogen overhandigen’, zo schrijft Leon: ‘Hij ondersteunt al bijna drie jaar lang drie keer in de week op vrijwillige basis onze Parkinson-boksers. Daarbij is hij ook de eerste die iets repareert in onze gym als er iets kapot is. Hij is dan ook een geweldige klusjesman. Thuis heeft hij al heel lang de zorg voor zijn vrouw die door een val bijna niks meer. Hij wast, kookt, maakt schoon en is daarnaast ook nog bijna elke dag in onze sportclub te vinden. John klaagt nooit, maar pakt gewoon aan. Ik als trainer en eigenaar van de club vind dit heel bijzonder!’

Heb jij een goede vriend, familielid, collega of buurman/vrouw die je graag in het zonnetje wilt zetten? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot. Mailen naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Uit de krant