De Bossche Bol XL gaat deze week naar Rieky van Boxtel (links) als dank voor alles wat ze voor haar kinderen en kleinkinderen doet.
De Bossche Bol XL gaat deze week naar Rieky van Boxtel (links) als dank voor alles wat ze voor haar kinderen en kleinkinderen doet. Foto: Ruud Konings

Bossche Bol XL voor Rieky van Boxtel uit Den Bosch

Ingezonden 1.384 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Rieky van Boxtel uit Den Bosch. Zij werd voorgedragen door haar kinderen en kleinkinderen.

‘Wij willen graag onze allerliefste moeder en schoonmoeder Rieky van Boxtel opgeven voor de Bossche Bol XL omdat we ontzettend trots zijn op haar’, zo schrijft Roberto van Boxtel namens alle kinderen, kleinkinderen en schoonzoon. ‘Hoe ze het leven heeft opgepakt na alles wat ze heeft meegemaakt en altijd ontzettend veel voor ons doet en voor haar kleinkinderen!  Echt niets is teveel. We hoeven het maar te vragen en ze is er. Het is gewoon een echte powervrouw en daarom verdient ze deze Bossche Bol XL dan ook dubbel en dwars’.

Heb jij een goede vriend, familielid, collega of buurman/vrouw die je graag eens in het zonnetje wilt zetten? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot. Mail je motivatie met goede digitale foto naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Uit de krant