De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot gaat deze week naar de broers Roberto en Ricardo van Boxtel uit Den Bosch.
De Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot gaat deze week naar de broers Roberto en Ricardo van Boxtel uit Den Bosch.

Bossche Bol XL voor broers met een hart van goud

Ingezonden 2.892 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar de Bossche broers Roberto en Ricardo van Boxtel. Zij werden hiervoor voorgedragen door Angelique Trum uit Den Bosch.

‘Graag wil ik mijn twee neven Roberto en Ricardo van Boxtel verrassen met de Bossche Bol XL”, schrijft Angelique Trum: ‘Die twee jongens hebben echt een hart van goud. Zo staan zij al ruim 6 jaar klaar voor hun oma Toos. In december van het vorig jaar is hun eigen vader overleden en ondanks hun eigen verdriet staan zij altijd klaar voor hun moeder en oma. Daarom vind ik het tijd dat deze twee schatjes ook eens een keer in het zonnetje worden gezet’.

Heb jij een goede vriend, familielid, een collega of buurman/buurvrouw die je graag eens in het zonnetje wilt zetten? Iemand die altijd voor anderen klaarstaat? Geef hem of haar dan op voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot; dé specialist in de echte Bossche bol. Mail je motivatie inclusief foto (liggend formaat) naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant