Lisette Maartens is een vrouw die vele een warm hart toedraagt en voor wie niets teveel is om zich in te zetten voor de medemens.
Lisette Maartens is een vrouw die vele een warm hart toedraagt en voor wie niets teveel is om zich in te zetten voor de medemens. Foto:

Bossche Bol XL voor Lisette Maartens uit Den Bosch

Ingezonden 2.003 keer gelezen

DEN BOSCH | De Bossche Bol XL gaat deze week naar Lisette Maartens uit Den Bosch. Zij werd voor deze rubriek voorgedragen door Willie van Keulen.

‘Graag zou ik Lisette Maartens willen nomineren voor de Bossche Bol XL’, schrijft Willie van Keulen: ‘Lisette zet zich al jaren in voor de minderbedeelden. Zo heeft ze voor de kinderen de Sint-actie opgezet. Via diverse kanalen zoekt zij sponsors en krijgt ze ook van vrienden en kennissen speelgoed. Tijdens een leuke sinterklaasviering worden dan kinderen uitgenodigd van ouders, die om wat voor reden ook, niet bij machte zijn om voor hun kinderen iets leuks te doen met dit feest. Daarnaast organiseert ze, net als vorig jaar, een kerstdiner voor eenzame ouderen en ouderen die rond moeten komen van een absoluut minimum. Kortom, Lisette is een vrouw die vele een warm hart toedraagt!’.

Wil jij iemand aanmelden voor de Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot; dé specialist in de echte Bossche bol. Mail je motivatie inclusief foto (liggend formaat) naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant